Autoverhuur

Goedkoop een luxe auto huren in Axel

Eenvoudig, snel en goedkoop een auto huren in Axel? Dan bent u bij Autohopper Vervaet Axel aan het juiste adres. Wij verhuren nieuwe luxe personenauto's van klein tot groot en bestelwagens ideaal voor bijvoorbeeld een verhuizing. U leest alles over de tarieven en voorwaarden van no-nonsense autoverhuur op deze website.

Bij onze vestiging in Axel aan de Vaartstraat 1 kunt u eenvoudig en voor een hele scherpe prijs een luxe auto huren. Vanaf € 19,- per dag kunt u op pad met een nieuwe huurauto die altijd voorzien is van airco, vijf deuren en een audio-installatie. Heeft u een auto voor een weekend of een week nodig? Dit kan tegen speciale scherpe tarieven!

Ook bedrijven kunnen eenvoudig bij Autohopper Vervaet Axel een auto huren, dit kan van één dag tot enkele maanden (shortlease). neem contact met ons op via telefoonnummer 0115-530211 en wij bespreken graag welke oplossing wij hebben voor uw mobiliteitsbehoefte.

Autohopper Vervaet Axel is aangesloten bij de landelijke Autohopper autoverhuur formule, Autohopper staat voor no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een auto te huren. Met meer dan 100 Autohopper verhuur vestigingen is er altijd wel een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt. Wij zijn het adres voor Zeeuws-Vlaanderen!

 

Direct een auto reserveren? Ga naar onze reserveringspagina of bel naar tel. 0115-530211

 

Footer afbeelding