Historie

Garage Jurgen Vervaet is een jong autobedrijf met een historie die terug gaat naar eind vijftiger jaren.

In juni 1957 begonnen de broers Frans en Richard Vervaet in Biervliet met een auto- en landbouwmechanisatiebedrijf.

Klantvriendelijkheid en liefde voor het vak heeft er voor gezorgd dat de familie Vervaet zeer veel activiteiten in de techniek heeft ontplooid.

In 1987 werden de bedrijven opgesplitst. De autokant heeft inmiddels(derde generatie) ervaring met verschillende merken in heel Zeeland.

De landbouwafdeling heeft zijn wortels nog steeds in Biervliet maar de activiteiten gaan door heel Europa tot in de Oekraine.

Kijk maar eens op www.vervaet.nl

In 1984 begon Jurgen Vervaet zijn carriere als Mercedes-Benz en Hondadealer in Oostburg.

In 1999 wilden de importeurs zich centraler, luxer en groter presenteren. Jurgen ging een andere weg en werd directeur van een grotere BMW dealervestiging in Brabant.

De moderne dealerbedrijven worden steeds groter, en de klantenkring steeds koeler. Kortom: De Emotie verdween.

Na enkele jaren werd besloten toch weer zelfstandig te worden en dat als specialist in de betere gebruikte wagens.

Het toeval wil dat op de dag voor 9/11 een nieuw bedrijf werd opgericht.
De klap in de wereld kwam hard aan, maar wanneer je je laatste spaarcenten in een nieuw bedrijf hebt geinvesteerd komt zo’n klap ook prive heel hard aan.

Op 1 September 2008 hebben wij de werkplaats ook terug in eigen beheer genomen en is Thomas, de oudste zoon van Jurgen, in de zaak gekomen. Jurgen is de werkplaats gaan beheren en Thomas neemt de verkoop op zich. Thomas heeft na zijn IVA-opleiding stage gelopen bij  de Volkswagen Dealer en is daar later ook in dienst genomen om verkoop bedrijfswagen op zich te nemen. Vanuit die functie is er dus ook veel kennnis inzake bedrijfswagens bij ons te vinden.

In 2017 is Jurgen meer allround-functies op hem gaan nemen en is Chiel de Feijter de receptie gaan doen. Hierdoor krijgt de klant de aandacht die ze verdient en is er een vast aanspreekpunt op de receptie aanwezig. Op de dagen dat Thomas of Chiel vrij zijn, neemt Jurgen deze taken over, zo is er altijd voldoende bezetting aanwezig om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

Kortom er is veel veranderd in de 50 jaar dat onze familie in de autobranche zit maar service en de Klant zijn in al die jaren centraal blijven staan. Net als de gouden regel in de familie Vervaet: Afspraak is afspraak!

De koffie staat klaar!

Tot ziens 

 

Footer afbeelding