Werkplaats

Wij leveren u topkwaliteit onderhoud aan een schappelijke prijs, alle informatie en onderdelen betrekken wij uit kanalen die gelijkwaardig zijn met de merkdealer maar wel tegen scherpere tarieven. Onze mensen worden continu bijgeschoold en zijn derhalve op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Onderhoud aan nieuwe auto's met behoud van fabrieksgarantie. Dit doordat Europees is afgesproken dat ook universele autobedrijven onderhoud mogen plegen als zij de fabrieksspecificaties volgen en daarbij wordt de fabrieksgarantie dan behouden.

Bij aanschaf van een auto bij ons, zorgt het team voor een gedegen afleveringsbeurt en een goede "service na verkoop"  veel klanten blijven graag voor betaalbaar en vlot onderhoud van alle merken naar ons terugkomen.

We hebben 5 leenauto's beschikbaar als vervangend vervoer tijdens reparaties.

Uw auto wordt gratis gewassen na een gepland werkplaatsbezoek!

Garage Jurgen Vervaet zorgt voor  gedegen reparatieadviezen en heeft de juiste apparatuur voor het uitlezen van alle computers en het onderhoud van aircosystemen.

Als u meer wil weten of een rondleiding door onze werkplaats wil, kunt u altijd langskomen tijdens openingstijden en dan geven we u graag meer uitleg.

Footer afbeelding