Loading

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Hoe komt het dat de MINI zo populair is?

MINI is een geliefde auto voor velen. Ook bij Garage Vervaet in Axel: voor eigenaar Thomas Vervaet was zijn oldtimer uit 1991 zelfs ‘zijn eerste liefde’. De collectie werd later aangevuld met een oldtimer uit 1978. Ook Joël Mulder, medewerker verkoop, is een groot MINI-liefhebber en zelfs ‘productgenius’ voor MINI. Het is bijna onmogelijk om beide heren te spreken, zonder dat de ‘vonk’ overslaat.

Hoe komt het dat de MINI zo populair is? “Sinds de start vijftig jaar geleden is de MINI succesvol. Bij elke release van een nieuw model blijkt het steeds een doorslaand succes”, stelt Thomas overtuigend. “En het leuke is: elke uitvoering van de MINI heeft unieke designerskenmerken en veel personalisatiemogelijkheden. Misschien maakt dat de MINI zo leuk. Ik vind de MINI eigenzinnig. Stoer. Uniek. Eigenlijk is er voor iedereen een MINI.”


MINI-specialist in de praktijk 
Juist doordat Garage Vervaet in Axel veel MINI’s verkoopt en in onderhoud heeft, is de kennis over de MINI groot. “Je kunt wel stellen dat Garage Vervaet MINI-specialist is. Misschien zijn we niet officieel een MINI-dealer, maar vanuit de jarenlange praktijk zijn we gespecialiseerd in het onderhoud van MINI. Ik denk dat we inmiddels voor ieder probleem de oplossing kennen. Dat is voor onze klant nog veel belangrijker dan een officieel dealerschap.”


Meet the Productgenius De kennis over de MINI is sowieso ‘in huis’. Verkoper Joël wordt officieel door MINI ingezet als Productgenius op officiële fan&trackdays op het circuit van Zolder en Mettet en tijdens de grootste autobeurs van België ‘het autosalon’ in Brussel. Productgenius: dat verdient wat uitleg…? “Je wordt getraind door MINI om alle productvragen van bezoekers te kunnen beantwoorden”, vertelt Joël. “Je leert alles over de nieuwste releases en kunt ze uitgebreid testen. Daarnaast volg je een gedetailleerde producttraining over afmetingen, navigatiepakketten, motorvermogens en productupdates. Ook krijg je een inkijkje in de toekomstplannen van MINI. Het is bijzonder om zo nauw betrokken te mogen zijn. Dit is voortgekomen uit mijn afstudeerstage bij MINI/BMW in Bornem. Daar is mijn voorliefde voor MINI begonnen.”

Wij leveren overal in Nederland Garage Vervaet heeft tal van MINI’s op voorraad. Staat uw droomauto er niet bij? Geen probleem, Garage Vervaet werkt voor klanten met zoekopdrachten. Thomas: “Geef je wensen aan ons door en dan vinden we hem voor je. Dit doen we voor klanten in heel Nederland. En andersom geldt ook: heeft iemand een mooie MINI gevonden bij ons op de website, maar woont u verder weg? Geen probleem. Wij leveren onze auto’s overal in Nederland voor de deur.” 


Garage Vervaet – de mooiste MINI’s staan in Axel.

Morgen Internet - Zorgeloos website