Loading

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

MOBILITEITSPAS

Altijd snel weer op weg met de Mobiliteitsservice

Voor slechts € 50 per jaar bent u verzekerd van Pechhulp door heel Europa en heel wat extra’s! De Garage Vervaet Mobiliteitsservice is in samenwerking met het Auto Assistentie Team (AA-team).Wat houdt de Garage Vervaet Mobiliteitsservice in? 

• Pech onderweg. 

Het voertuig rijdt niet meer, het onderdeel is uit zichzelf defect gegaan. Er wordt een noodreparatie ter plaatse uitgevoerd of indien dit niet mogelijk is: dan wordt uw auto op transport gezet naar Garage Vervaet. Afhankelijk van de locatie waar uw defecte voertuig heen wordt gebracht, is er ook vervoer geregeld voor inzittenden.

.  Pech in de woonplaats / andere gemeente. 
Uw auto rijdt of start niet meer vanwege een technisch mankement. Dan helpen we u weer op weg.

.  Lekke band.
Het wisselen of repareren van één lekke band. Veelal wordt het reservewiel op de auto gelegd. Een reparatie wordt uitgevoerd, bij het fabrieksmatig ontbreken van een reservewiel. Een bandreparatie wordt uitsluitend uitgevoerd door middel van een plug. Alle andere reparaties vallen niet onder de Garage Vervaet Mobiliteitspas. 

.  Menselijke oorzaak.
Ook bij pech vanwege en menselijke oorzaak, kunt u gebruik maken van onze Mobiliteitsservice. Denk daarbij aan buitensluiting (sleutels in de auto, deuren gaan niet open), of als de auto niet meer rijdt vanwege dat u verkeerde brandstof heeft getankt of de accu leeg is.  Pechhulp met extra bijbetaling 
Wij bieden u ook pechhulp aan bij onderstaande oorzaken en rekenen hiervoor géén voorrijkosten, een vergoeding van het standaard uurtarief wordt wél doorgerekend. Bijvoorbeeld bij:

.  Pech door weersinvloeden. 
Als de auto rijdbaar is op een ander tijdstip, helpen we u meteen op weg. Bijvoorbeeld als de handrem bevroren is, of als de kachelmotor, ruitenwisser, verlichting of deurslot vanwege de lage temperaturen defect zijn, maar wél weer zouden werken op een later moment. Deze pechhulp wordt geboden tegen betaling van de gewerkte uren, exclusief de voorrijkosten. 

.  Mankementen. 
De auto kan rijden maar er is iets defect, zoals bijvoorbeeld de verlichting, het deurkofferslot, de tankdop, de gordels of het raammechanisme. Deze pechhulp wordt geboden tegen betaling van de gewerkte uren, exclusief de voorrijkosten. 

.  Schade.
Onderdeel defect door een botsing of andere kracht. Deze pechhulp wordt niet afgedekt door de Garage Vervaet Mobiliteitspas. Wel kunnen we bemiddeling bieden of ondersteuning in het contact met de verzekering. 


De pechhulp bieden wij aan in heel Europa.
In deze landen wordt u geholpen met de Garage Vervaet Mobliteitspas: Andorra, België, Bosnië, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Corsica, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, IJsland, Joegoslavië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije (Europese gedeelte), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland.

 

Wat biedt de Garage Vervaet Mobiliteitspas naast pechhulp nog meer?

.  Vakantie check*.
Ga veilig op vakantie met de vakantiecheck. Alle essentiële punten worden gratis door ons gecontroleerd. 

.  Wintercheck*.
Na de winterperiode controleren we alle zaken die lijden onder de gratis winterse omstandigheden. 


.  Vloeistoffen bijvullen.
Het bijvullen van motorolie, koelvloeistof, remvloeistof en ruitenwisservloeistof is inbegrepen in de Mobiliteitspas. We brengen alleen de vloeistoffen op peil. De Mobiliteitspas dekt niet alles wat betreft het bijvullen van vloeistoffen. Deze zaken vallen niet onder de Mobiliteitsservice:
.  Een laag vloeistofniveau vanwege een technisch defect. 
.  Het bijvullen of vervangen van vloeistoffen tijdens onderhoudswerkzaamheden. 
.  Het bijvullen of vervangen van brandstof gerelateerde vloeistoffen zoals AdBlue en brandstofreinigers. 

 
.  Lampen vervangen.
Controleren en vervangen van defecte verlichting aan de buitenzijde van de auto valt ook onder onze Mobiliteitsservice. Alleen defecte lampen worden vervangen door standaard lampen. Preventief vervangen van lampen behoort niet tot de mogelijkheden. Het controleren en vervangen van Xenon, LED en interieurverlichting vallen niet onder de Mobiliteitsservice. 


.  Ruit reparatie.
Een sterretje in uw voorruit? Dat wordt gratis gerepareerd, ongeacht of er voor uw auto een aparte glasverzekering is afgesloten. U dient wel uw groene kaart te laten zien. Alle verzekerde sterreparaties worden door ingediend bij de verzekeringsmaatschappij waar uw auto is verzekerd.

 


.  Band reparatie.
Een bandreparatie wordt uitsluitend uitgevoerd door middel van een plug. Indien dit niet mogelijk is, zal een andere reparatie worden voorgesteld. Alle andere bandenreparaties vallen echter niet onder de Garage Vervaet Mobiliteitspas. De Mobiliteitspas dekt alleen de reparatie aan banden behorend aan uw voertuig Extra mee te verzekeren Heeft u een caravan of aanhangwagen? Voor slechts € 15 bijbetaling per jaar vervoeren we ook uw caravan of aanhangwagen in een pech situatie.
*U kunt maximaal 1x per jaar gebruik maken van deze gratis checkDe voordelen van de Garage Vervaet Mobiliteitspas: 
. Pechhulp voor heel Europa voor € 50 inclusief bovenstaande voordelen: vindt maar eens een betere prijs/kwaliteitsverhouding dan deze!
. Uw aanhanger of caravan valt voor € 15 euro ook onder deze pechhulp.
. We werken samen met het internationaal erkend Auto Assistentie team.
. Alle extra voordelen bovenop de pechhulp vergroten uw veiligheid.
. Wij kennen uw auto. Heeft u pech in de regio tijdens kantoortijden dan is er persoonlijk contact met onze werkplaats.
. Een compleet pakket voor Europa, en bovendien veilig op weg dankzij de vakantiechick!

Vraag de Mobiliteitspas snel aan!
 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Dan kunt u ons telefonisch, per e-mail, of via WhatsApp bereiken. Wij helpen u graag!

CONTACT
E-mail
Telefoon
OPENINGSTIJDEN

Werkplaats
Ma-Vrij 08:00-17:00
Werkplaatsafspraken telefonisch mogelijk 
tot 17:30

Showroom
Ma-Vrij 08:30-17:30
Za 10:00-16:00

VUL AANVRAAGFORMULIER IN

Morgen Internet - Zorgeloos website